Nominace na cenu hejtmana za záchranu života se uzavřou v tomto týdnu

06.02.2018 7:58

Také v letošním roce mohou obyvatelé Plzeňského kraje nominovat na mimořádné ocenění hrdiny, kteří zachránili lidský život. Nominace je možné posílat už jen do 10. února.

DSC06655

Každoročně vyhlašuje Plzeňský kraj Cenu hejtmana za záchranu života. Obyvatelé Plzeňského kraje mohou nominace za rok 2017 zasílat na krajský úřad už jen tento týden, uzavírka je 10. února.

Nominace je možné zasílat na vyplněném kuponu otištěném v lednovém čísle měsíčníku Plzeňský kraj nebo staženém z webu Plzeňského kraje www.plzensky-kraj.cz na adresu hejtmanství nebo mailem cenahejtmana@plzensky-kraj.cz.

V nominaci je kromě popisu výjimečného činu třeba uvést kontakt – jméno, příjmení, adresu, telefon, popř. email na nominovaného i na navrhujícího. Cenu předá hejtman Josef Bernard na krajském úřadu v březnu.

V loňském roce si převzali bronzovou pamětní medaili a šek v hodnotě 10 tisíc korun Martin Kotýk, Lenka Kodýtková, Magdalena Rogozov, Michael Novák a Filip Viduna. Reportáž z předání cen i další podrobnosti najdete v článku zde.

Adresa:

Plzeňský kraj
Cena hejtmana
Škroupova 18
306 13 Plzeň

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24