QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Nová posila Viktorky! Ze Zlína přichází francouzský útočník Beauguel

09.11.2018 18:07

Spekulace o příchodu rodáka ze Štrasburku dnes klub oficiálně potvrdil. Beaugel se k týmu připojí v zimě.

beauguel_9112018

Jean-David Beauguel začal svou profesionální kariéru v Toulose, kde sice nenastoupil do ligového zápasu, ale prosadil se gólem v pohárovém utkání proti Nice. Posléze přestoupil do nizozemského Waalwijku. Od července 2014 působí v naší republice, začínal v pražské Dukle a po dvou a půl letech oblékl dres Zlína.

Śestadvacetiletý útočník v naší lize odehrál 93 zápasů, ve kterých dal 22 branek a přidal sedm asistencí. V letošním ročníku se mu daří, ve 14 duelech nastřílel už osm branek.

S Viktorií Plzeň podepsal Jean-David Beauguel kontrakt na tři a půl roku. „Jean-David Beauguel je velmi zajímavým typem hráče, který nás svými výkony velmi zaujal. Při dlouhodobějším zranění Michaela Krmenčíka je jeho příchod pro nás dobrou zprávou a v lednu se na něj těšíme v Doosan Areně," komentuje přestup generální manažer klubu Adolf Šádek.

"Jsem velmi šťastný, je to pro mě čest, že mohu podepsat smlouvu s Viktorií Plzeň. Tvrdě jsem pracoval, abych to dotáhl takhle daleko, takže mě to opravdu těší. Jsem rád, že budu součástí takového velkého projektu, jaký v Plzni je,“ říká útočník.

FOTO: fcviktoria.cz

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24