QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Nová týdenní předpověď: K letnímu počasí se přidají bouřky nebo přeháňky

05.07.2018 9:34

K tropickému letnímu počasí se v těchto dnech přidají sem tam také bouřky nebo přeháňky. Víkend už ale nabídne zase slunečnou oblohu, jen teploty budou o něco nižší.

FOTO_QAP_CZ (9)

Ve čtvrtek bude skoro jasno až polojasno, v průběhu dne by ale mohlo být až oblačno a místy se objeví přeháňky nebo bouřky, zejména na horách. Nejvyšší teploty se dostanou mezi 28 až 32 stupňů. 

V pátek nás čeká oblačno až polojasno, ojediněle přeháňky. Později odpoledne a večer bude od severozápadu oblačnost ubývat a srážky budou ustávat. Noční teploty klesnou mezi 17 až 13 stupňů, denní se dostanou mezi 24 až 28.

Víkend už bude opět ve znamení výhradně slunečné oblohy. Sobota přinese jasno až polojasno s teplotami mezi 23 a 27 stupni, v noci naměříme 14 až 10 stupňů. Hodně podobné to bude i v neděli, kdy nás čeká jasno až polojasno a teploty odpoledne mezi 24 a 28 stupni.

V pondělí už by se opět mohly při zvětšené oblačnosti vyskytnout přeháňky, jinak ale bude jasno až polojasno. Nejnižší noční teploty budou mezi 14 až 10 stupni, nejvyšší denní mezi 25 až 29.

Vyhlídka počasí od úterý do čtvrtka podle ČHMÚ: "Zpočátku oblačno, místy přeháňky, ojediněle bouřky. Postupně polojasno a při zvětšené oblačnosti ojediněle přeháňky. Nejnižší noční teploty 15 až 10 °C. Nejvyšší denní teploty zpočátku 22 až 26 °C, postupně 26 až 30 °C."

FOTO: ilustrační
 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24