QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Nová týdenní předpověď: Přichází ochlazení, potřeba už budou i deštníky

18.10.2018 7:02

Podle nové týdenní předpovědi se s námi babí léto s teplotami nad 20 stupni pomalu loučí. V dalších dnech se bude ochlazovat a dorazí také přeháňky nebo déšť.

Podzim_8.11.2016_036

Ve čtvrtek bude většinou polojasno, ráno a dopoledne se budou objevovat mlhy nebo nízká oblačnost. K večeru pak bude oblačnosti přibývat. Teploty se dostanou nejvýš mezi 16 až 20 stupňů.

V pátek nás čeká oblačno až zataženo, opět se mohou ráno vyskytnout mlhy. Ojediněle dojde i na slabý déšť nebo přeháňky. Nejnižší noční teploty klesnou mezi 10 až 6 stupňů, nejvyšší denní vystoupí mezi 14 až 18.

Sobota bude ve znamení oblačné až zatažené oblohy. Musíme znovu počítat ráno s mlhami a postupně také slabým deštěm. V průběhu večera bude oblačnosti ubývat. V noci naměříme 8 až 4 stupně, přes den 12 až 16.

V neděli bude oblačno až zataženo, ráno ojediněle mlhy a během dne bude od západu na většině území ubývat oblačnosti až na polojasno. V noci budou teploty mezi 6 až 2 stupni, přes den mezi 11 a 15.

V pondělí bude obloha zpočátku jasná až polojasná. Postupně ale bude oblačno až zataženo a místy se vyskytne slabý déšť nebo mrholení. Nejnižší noční teploty budou mezi +3 až -1 stupni, denní mezi 11 až 15. 

Vyhlídka počasí od úterý do čtvrtka podle ČHMÚ: "Oblačno až zataženo, na většině území déšť nebo přeháňky, na horách postupně srážky sněhové. V průběhu období jen přechodně polojasno. Nejnižší noční teploty 6 až 1 °C. Nejvyšší denní teploty 6 až 11 °C."

FOTO: ilustrační
 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24