QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Nová týdenní předpověď: Slunečné počasí vystřídají mraky a déšť

14.05.2018 7:01

Podle nové týdenní předpovědi do 21. května se s námi slunečné počasí na nějakou dobu loučí. Příští dny přinesou mraky, přeháňky i déšť a také ochlazení. 

FOTO_QAP_CZ (2)

V pondělí si ještě užijeme slunečnou oblohu. Čeká nás jasno nebo polojasno, od jihu ale budou přibývat mraky a objevit by se mohly i přeháňky. Teploty se vyšplhají mezi 21 až 25 stupňů. 

V úterý už bude oblačno až zataženo a postupně se na většině území bude vyskytovat déšť nebo přeháňky. Nejnižší noční teploty klesnou mezi 11 až 7 stupňů, nejvyšší denní vystoupí mezi 14 až 18. 

V podstatě se stejným počasím pak musíme počítat i v dalších dnech. Od středy až do pátku bude obloha oblačná až zatažená. Objevovat se budou přeháňky i déšť a odpolední teploty se budou pohybovat v rozmezí 15 až 20 stupňů. V noci budou teploty klesat na zhruba 10 stupňů. 

Zlepšení by bohužel nemělo přijít ani na víkend. Podle vyhlídky ČHMÚ bude také od soboty do pondělí většinou oblačno s přeháňkamu. Noční teploty se budou pohybovat mezi 11 až 6 stupni, denní mezi 16 až 20, postupně mezi 19 až 23.

FOTO: ilustrační

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24