QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Nová týdenní předpověď: Víkend proprší, příští týden přinese oteplení

21.09.2017 7:56

I když volné dny budou ještě ve znamení deště a teplot jen kolem 15 stupňů, v příštím týdnu se alespoň trochu ohřejeme. Teploty by měly vystoupit až na 22 stupňů.

nebe QAP FOTO

Ve čtvrtek i v pátek bude oblačno až polojasno, počítat musíme i s přeháňkami. Teploty se dostanou mezi 13 až 17 stupňů. V noci na pátek klesnou mezi 9 až 5 stupňů, při zmenšené oblačnost i na 2 stupně a objevit by se mohly přízemní mrazíky.

V sobotu bude oblačno až zataženo, místy se objeví občasný děšť. Na jihozápadě by ale mělo být většinou polojasno a srážky jen ojediněle. V noci naměříme 9 až 5 stupňů, přes den 14 až 18.

V neděli nás čeká zataženo až oblačno, postupně na většině území občas déšť nebo přeháňky. Nejnižší noční teploty budou mezi 10 až 6 stupni, nejvyšší denní mezi 11 až 15.

V příštím týdnu se to ale bude zlepšovat, i když ještě v pondělí bude zataženo až oblačno a na většině území bude pršet. Také teploty budou přes den jen mezi 12 a 16 stupni. V noci spadnou mezi 9 až 5 stupňů.

Od úterý do čtvrtka se očekává zpočátku oblačno až zataženo, místy déšť nebo přeháňky. Postupně ale bude polojasno až oblačno a srážky se budou vyskytovat jen ojediněle. Teploty se postupně dostanou mezi 17 až 22 stupňů.

FOTO: ilustrační
 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24