QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Nová týdenní předpověď: Vyšší teploty doprovodí bouřky a přeháňky

21.05.2018 7:01

Podle nové týdenní předpovědi se v příštích dnech dočkáme sice příjemných jarních teplot, doprovodí je ale bouřky a přeháňky. Čtěte novou předpověď do 28. května.

nebe nad Plzní_QAP foto (6)

V pondělí bude jasno až polojasno, jen místy může být přechodně i oblačno. Odpolední teploty vystoupí mezi 20 24 stupňů. 

V úterý bude zpočátku ještě jasno až polojasno, během dne ale bude postupně přibývat oblačnost objevit se mohou přeháňky nebo bouřky. V noci naměříme 9 až 5 stupňů, přes den 21 až 25.

Ve středu už nás čeká převážně oblačno, na většině území přeháňky a místy i bouřky, hlavně pak v odpoledních hodinách. Nejnižší teploty v noci klesnou na 13 až 9 stupňů. Nejvyšší denní vystoupí mezi 21 až 25.

Čtvrtek i pátek budou ve znamení oblačné až polojasné oblohy, počítat musíme s přeháňkami nebo bouřkami. V noci budou teploty mezi 13 a 9 stupni, během dne mezi 21 a 25.

Vyhlídka počasí od soboty do pondělí podle ČHMÚ: "Polojasno až oblačno, místy přeháňky nebo bouřky, zejména v odpoledních hodinách. Nejnižší noční teploty 13 až 8 °C. Nejvyšší denní teploty 21 až 26 °C."

FOTO: ilustrační
 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24