QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Nový SEAT Ibiza čeká velké odhalení! Maskované auto je před Plazou - FOTKY

02.06.2017 13:18

Mlýnská strouha v Plzni se už za několik dnů promění do španělského stylu. Chystá se velké odhalení nového vozu SEAT Ibiza. Aktuálně je maskované auto před Plazou.

foto-qap-cz (10)
foto-qap-cz (10)foto-qap-cz (1)foto-qap-cz (5)foto-qap-cz (6)foto-qap-cz (7)foto-qap-cz (8)foto-qap-cz (11)foto-qap-cz (12)foto-qap-cz (2)

Nový SEAT Ibiza je jednou z největších automobilových novinek letošního roku. Autocentrum Jan Šmucler ho veřejnosti slavnostně odhalí 22. června na originálním místě i v originálním stylu. Oficiální představení proběhne v Mlýnské strouze a rozhodně nepůjde jen o banální stažení hávu.

Na opravdu velmi unikátní akci od pátku láká maskovaný SEAT před obchodním centrem Plaza v Plzni. Samotná akce pro veřejnosti proběhne ve čtvrtek 22. června od 17 hodin v Mlýnské strouze.

Podle informací QAP.CZ se tentokrát ponese oficiální představení ve španělském stylu. Slavnostní odhalení přitom proběhne přímo na vodní ploše Mlýnské strouhy. Připravený bude i bohatý doprovodný program, ve kterém si přijdou na své i nejmenší diváci. Chybět nebudou tanečníci, španělské speciality, barmanská show, DJ a Ibiza taneční párty. Ti odvážnější se budou moct vyřádit na rodeo býkovi a ti šťastnější pak budou moct pro změnu vyhrát i nový SEAT Ibiza na víkend.

Novinka španělské automobilky byla pro letošní rok hodně očekávanou záležitostí a recenze nešetří chválou. Více k akci najdete zde.

FOTO: QAP.CZ

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24