"O Kodiaq už se zajímají zákazníci," potvrzuje plzeňský autoservis a autosalon

08.09.2016 16:48

Nové velké SUV značky ŠKODA se jmenuje Kodiaq. Za velké slávy a před stovkami VIP hostů byl tento nový vůz představen před pár dny v Berlíně. Kdy bude k mání v Plzni?

Kodiaq _Berlin foto Škoda fcb
Kodiaq _Berlin foto Škoda fcbKodiaq _Berlin foto Škoda fcb1Kodiaq _Berlin foto Škoda fcb2Kodiaq _Berlin foto Škoda fcb3Kodiaq _Berlin foto Škoda fcb4Kodiaq _Berlin foto Škoda fcb5

ŠKODA Kodiaq už se ukázala, premiéru měla 1. září v Berlíně. ŠKODA pojala představení opravdu velkolepě, za účasti stovek novinářů a VIP hostů. Mezi nimi byl například i zpěvák Karel Gott. "Jméno se odvolává na medvěda kodiaka, žijícího na stejnojmenném ostrově u jižního pobřeží Aljašky. Model vychází ze studie VisionS, která byla představena letos na autosalonu v Ženevě 2016," uvádí výrobce s tím, že Škoda Kodiaq má charakteristický design, nabízí mimořádný prostor, praktická řešení a inovativní technologie.

Kdy bude Kodiaq ale k mání v Plzni? Jak potvrzuje ředitel autorizovaného autosalonu a autoservisu AUTO CB Ivo Hörner, na Kodiaq už se zákazníci ptají. "Představení a zahájení prodeje u AUTO CB je plánováno na 22.2.2017. Do té doby samozřejmě rádi zodpovíme všechny otázky potencionálních zájemců. Už teď k nám chodí řidiči, kteří se o Kodiaq zajímají," prozradil ředitel AUTO CB.

Autorizovaného prodejce Škoda AUTO CB najdete v Plzni na Nepomucké třídě 119. Více na stránkách prodejce.

foto: Facebook ŠKODA Česká republika

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24