QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

O víkendu se vrátí léto. Teploty se opět vyšplhají celkem vysoko

12.07.2018 7:01

Podle nové týdenní předpovědi se už o víkendu můžeme těšit na návrat letního počasí se vším všudy. V podobném stylu to bude i příští týden, objevovat se ale mohou bouřky.

Bolevák

Ve čtvrtek bude oblačno až zataženo. Objevovat se budou přeháňky nebo občasný déšť, ojediněle ale i bouřky. K večeru už se budou srážky vyskytovat jen ojediněle a mohlo by být až polojasno. Nejvyšší teploty se dostanoue mezi 19 a 23 stupňů.

V pátek nás čeká polojasno až oblačno, přeháňky se budou objevovat jen ojediněle. Během odpoledne budou navíc ustávat a bude ubývat oblačnoísti až na skoro jasno. V noci naměříme 14 až 10 stupňů, přes den 23 až 27.

Sobota i neděle už budou ve znamení jasné až polojasné oblohy, jen přechodně by mohlo být během dne oblačno s přeháňkami nebo bouřkami. V noci spadnou teploty mezi 15 až 11 stupňů, přes den se vyšplhají mezi 24 až 28.

Pondělí přinese jasnou až polojasnou oblohu. Nejnižší noční teploty klesnou mezi 15 až 11 stupňů, nejvyšší denní se vyšplhají mezi 25 až 29.

Vyhlídka počasí od úterý do čtvrtka podle ČHMÚ: "Polojasno až oblačno, zejména v odpoledních hodinách místy přeháňky, ojediněle i bouřky. Nejnižší noční teploty 16 až 11 °C. Nejvyšší denní teploty 24 až 29 °C."

FOTO: ilustrační
 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24