QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

O vstupenky na duel Viktorky s Vídní se strhne "rvačka"!

07.10.2015 8:02

Přesně 1550 vstupenek na utkání Evropské ligy Rapid Vídeň - FC Viktoria Plzeň půjde do prodeje v sobotu. Fanoušci bez permanentek mají nejspíš smůlu!

IMG_6747

Viktorka sehraje další utkání základní skupiny Evropské ligy ve Vídni 22. října. Už v sobotu 10. října se spustí prodej lístků na toto venkovní utkání. Podle zvěstí zmizí vstupenky během několika hodin, na fanoušky bez permanentek se podle všeho nedostane.

O tom, že utkání ve Vídni bude díky poloze velký zájem, bylo jasno už při losu skupiny. Klub okamžitě zaznamenal dotaz směřující k prodeji vstupenek právě na venkovní utkání v nedalekém Rakousku. Teď je tak v podstatě jisté, že viktoriáni budou mít v ochozech pořádnou posilu. "Ještě před startem prodeje můžeme s jistotou prohlásit, že ve Vídni požene Viktorii plně zaplněný sektor hostujících fanoušků,“ říká k zájmu příznivců Viktorie tiskový mluvčí plzeňských fotbalistů Pavel Pillár.

Prodej odstartuje v sobotu 10. října! K mání bude 1550 vstupenek, bez permanentky mají fanoušci nejspíš smůlu...

Vstupenky půjdou do prodeje v sobotu 10. října od 9 hodin na pokladnách Doosan Areny u Pallovy ulice. "Od Rapidu jsme dostali k dispozici celkem 2400 vstupenek do sektoru hostujících fanoušků, z toho 1550 bude dáno k dispozici držitelům permanentních vstupenek Viktorie. Zbylých 850 vstupenek bude použito pro potřeby hráčů a obchodních partnerů klubu,“ říká k prodeji mluvčí klubu. "Jsme poučeni z předchozích předprodejů a 1550 vstupenek určených k sobotnímu prodeji můžeme fanouškům garantovat. Vstupenky nedostaly k dispozici žádné cestovní kanceláře ani další subjekty mimo klubové dění.“

Vstupenka bude stát 26 euro, respektive 710 korun, a jeden fanoušek bude moct nakoupit vstupenky maximálně proti 5 permanentkám. "Naším cílem bylo, aby jeden fanoušek mohl vystát frontu pro sebe a 4 další kamarády z řad permanentkářů, což odpovídá naplněnému autu. Stanovením maximálního počtu 5 vydaných vstupenek na člověka chceme zabránit tomu, aby jeden člověk vykoupil na vybrané permanentky velký počet vstupenek a zanechal za sebou ve frontě množství zklamaných zájemců,“ vysvětluje Pillár.

Vstupenky zmizí podle odhadů během prvních pár hodin!

O lístky se očekává velký zájem a podle odhadů tak zmizí během několika hodin. Na plánovaný nedělní prodej a případné uvolnění lístků pro ty, kteří nemají permanentky, tak nejspíš ani nedojde. "Jsme přesvědčeni, že stanovená kvóta 1550 vstupenek bude vyčerpána během několika málo hodin. Pokud by tomu tak nebylo, pokračoval by prodej pro držitele permanentních vstupenek také od nedělních 9 hodin. Případný volný prodej pro fanoušky bez permanentních vstupenek by se otevřel v pondělí, ale tento scénář je dle dosavadního zájmu fanoušků velmi nepravděpodobný,“ dodává mluvčí Viktorie.

U okének si budou moct fanoušci zvolit ´klasické´ vstupenky nebo variantu ´kotel´.  "Všechny nabízené vstupenky budou prodávány do sektoru hostujících příznivců. Tímto postupem chceme však pomoci tomu, aby fanoušci vyznávající aktivní způsob povzbuzování byli sjednoceni ideálně v jednom prostoru, a mohli tak vytvořit opravdu bouřlivou kulisou,“ zakončuje veškeré informace Pillár.

V případě, že by vstupenky nezmizely hned první den, otevřou se pokladny i v neděli od 9 hodin pro permanentkáře. Případný (ale velmi nejistý) volný prodej by odstartoval v pondělí 12. října v 9 hodin.

Už od středy 7. října mohou fanoušci také nakupovat vstupenky na nejbližší domácí utkání Synot ligy, které se hraje 17. října. Do Plzně přijede Zlín. Podrobnosti najdete v článku zde.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24