QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Olympijský park Plzeň láká na ranní cvičení

22.07.2016 18:50

Během konání letní olympiády v Riu můžeme vstávat s Olympijským parkem Plzeň. Každé ráno nabídne kondiční a rytmické cvičení i méně známé pohybové aktivity.

20160713_151222

Cvičit se bude v amfiteátru u obchodního centra Plaza od 6. do 21. srpna. Ranní pohybové aktivity jsou určeny začátečníkům i pokročilým sportovcům, jsou vhodné i pro seniory. Zájemci si mohou přijít zacvičit zdarma bez předchozí registrace. Každý účastník bude navíc zařazen do slosování o hodnotné ceny.

"Projekt je pro veřejnost připraven v rámci Olympijského parku Plzeň, což je doposud největší sportovní akce města Plzně. Nad rámec návštěvního řádu parku jsme připravili nabídku různých sportovních aktivit a cvičení,“ uvedl městský radní Michal Dvořák

Cvičení začnou ve všední dny v 7 a 8 hodin ráno, o víkendech v 8 a 9 hodin. "Dva padesátiminutové bloky povedou především kvalifikovaní instruktoři. Lidé si mohou vybrat z téměř dvou desítek druhů cvičení, například jógu, pilates, zumbu, bodyforming, kruhový trénink nebo ranní běh,“ řekl Filip Marian z Odboru sportu Magistrátu města Plzně. Zájemci si mohou vyzkoušet i netradiční druhy pohybu, například intervalový trénink tabata, port de bras, core & stretch, boxerskou přípravu nebo dynamické cvičení deep work.

Projekt počítá s ranním během  pro pokročilé a začátečníky. Do aktivit by se měli zapojit plzeňští sportovci. Na každý den je také připraveno losování o volné vstupy do pohybového studia, poukazy na sportovní vybavení a další hodnotné ceny. "Spustíme i soutěž s youtuberem Jardou o nejlepší video ‚Vstávej s Olympijským parkem Plzeň‘,“ doplnil Filip Marian.

Západočeská metropole otevře svůj Olympijský park Plzeň slavnostním programem 5. srpna od 20 hodin. Kompletní program je k dispozici zde.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24