Opilá Slovenka se povalovala u autobusáku, zasahovat museli strážníci - FOTO

13.03.2018 9:56

U Centrálního autobusového nádraží v Plzni museli znovu zasahovat strážníci v souvislosti s alkoholem. Tentokrát se "odrovnala" lahví vodky 46letá Slovenka...

can
canP3120178

Kontroly Centrálního autobusového nádraží mají strážníci v Plzni na denním pořádku. A ani tentokrát neodjížděli "s prázdnou". V jejich péči skončila 46letá Slovenka, která hodně přehnala s vodkou.

"Při kontrolní obchůzce Centrálního autobusového nádraží jí hlídka ze stanice Územně strážní služby objevila ležící před vchodem do haly nádraží. Dost hlasitě o svojí přítomnosti dávala okolí vědět. Pro svou opilost nebyla schopna se sama postavit na nohy a byla značně promočená od deště.  Vedle ní našli ještě strážníci poloprázdnou láhev vodky," říká mluvčí městské policie Jana Pužmanová s tím, že samozřejmě následoval převoz na záchytku.

Strážníci ze stanice Územně strážní služby si nicméně připsali na konto i další zásah. Do rukou policistů předávali i hledaného muže. "Tvář muže, o kterém dle místní a osobní znalosti strážníci věděli, že ho hledají policisté, jim neušla při kontrole v centru města, kde postával na rohu ulic Americké a Martinské. Čtyřiačtyřicetiletý muž z Domažlicka měl udělen na území města Plzně zákaz pobytu, který porušil. K dalšímu opatření byl převezen na policejní oddělení," přidává další případ mluvčí strážníků.

FOTO: Městská policie Plzeň

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24