QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Opilá žena v Solní ulici skončila s pouty na rukou - FOTO

11.07.2018 13:47

Strážníci v Plzni měli plné ruce práce s namol opilou ženou. Povalovala se v Solní ulici a na hlídku dokonce zaútočila. Strážníci museli použít dokonce pouta!

Solní

Žena ležela na chodníku v Solní ulici totálně opilá. Strážníci měli co dělat, aby jí vůbec zvládli. Žena dokonce neváhala na hlídku zaútočit.

"Hlídky městské policie prováděly kontrolu ležící osoby v Solní ulici. Ze čtyřicetileté ženy byl silně cítit alkohol, byla pomočená, reagovala podrážděně a dožadovala se zakoupení dalšího alkoholu. S hlídkou na místě nespolupracovala. Vrhla se na jednoho ze strážníků a roztrhla mu límec na služební polokošili. Také strážníka kopla do holeně," popisuje Veronika Kuchynková z městské policie.

Ženu nakonec částečně umravnila až želízka. "Na výzvu hlídky, aby zanechala svého protiprávního jednání, nereagovala, proto byly proti ženě použity donucovací prostředky a následně nasazeny pouta. Ale ani to ženu neuklidnilo, a proto byla převezena na protialkoholní záchytnou stanici, kde jí bylo posléze naměřeno přes 2 promile alkoholu v dechu," pokračuje Veronika Kuchynková.

FOTO: Městská policie Plzeň

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24