QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Opilec si krátil cestu z hospody přes střechy domů, zřítil se z několika metrů

28.05.2018 10:51

Tak tohle rozhodně nezkoušejte! Opilý muž v Domažlicích si krátil cestu z hospody hodně netradičním způsobem. Při přelézání ze střechy na střechu se zřítil...

foto-qap-cz (39)

Celou událost nahlásili policii záchranáři, kteří vyjížděli k pádu muže v ulici Msgre B. Staška. Na místo vyrazila okamžitě policejní hlídka. 

U tamní hospody ještě policisté zastihli i muže, který záchranku ke zraněnému zavolal. "Uvedl, že seděl s kamarády ve venkovní části tamní restaurace, viděli staršího muže procházet kolem a poté slyšeli tupou ránu. Šli se podívat a viděli na zemi zraněného. Věděli, že bydlí v ubytovně a že si cestu zkracuje přes střechu domu," říká mluvčí policie Dagmar Brožová.

Opilý muž měl neskutečné štěstí. Nicméně se ukázalo, že ke zdolávání výšek se rozhodl ve chvíli, kdy měl rozhodně raději zůstat "nohama na zemi". "Pětašedesátiletý muž jim uvedl, že byl pít s kamarády v restauraci. Šel domů a cestu si zkrátil přes střechu domu. Když lezl z jedné střechy na druhou, uklouzla mu noha a on spadl z výšky asi tří metrů na zem. Cizí zavinění vyloučil. Policisté jej poté vyzvali k dechové zkoušce, která byla s výsledkem pozitivním 2,38 promile alkoholu v krvi," dodává policejní mluvčí.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24