QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Opilec v Husově ulici zaměstnal strážníky i záchranku - FOTKY

15.08.2018 14:03

Strážníci i záchranáři museli zasahovat u totálně zpitého muže, který se povaloval u lavičky v Husově ulici. Na záchytku ho museli dopravit ve speciálním vozidle.

P8140039
P8140039P8140042

Strážníci spolu se záchrankou museli v Plzni zasahovat u dalšího případu v souvislosti s přemírou alkoholu. Vyjíždět museli do Husovy ulice, kde ležel u lavičky totálně zpitý muž, který v podstatě nevnímal.

"Strážníky na něj upozornila jejich kolegyně asistentka prevence kriminality. Opilý muž se strážníky nekomunikoval, jen pouze sípal. Vedle něj se našla prázdná láhev od vína, peněženka a doklad totožnosti," popisuje mluvčí městské policie Jana Pužmanová.

Během chvíle na místo dorazila i záchranka, kterou zavlolal náhodný svědek. "Na místo přijeli rovněž záchranáři, aby ho ošetřili a zjistili jeho zdravotní stav. Lékař poté po vyšetření konstatoval, že osmačtyřicetiletý je schopným pro případný pobyt v protialkoholní záchytné stanici. Tam byl následně hlídkou s vozidlem uzpůsobeným pro převoz podnapilých osob také dopraven, jelikož v silně podnapilém stavu nekontroloval zcela své chování a tím ohrožoval svůj život a zdraví," uzavírá mluvčí strážníků.

FOTO: Městská policie Plzeň

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24