QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Park Egidi-BUCKEL nadchne nejen děti! Užijte si nejdelší bobové dráhy...

27.04.2017 16:02

Nejdelší bobové dráhy v Bavorsku najdete v obci Sankt Englmar, k tomu je zde hodně zábavy pro menší i větší děti. Vstupné do parku se žádné neplatí, zdarma je i  parkování.

egidi_buckl2
egidi_buckl2Sant Englmar _bobova drahaSant Englmar _novinkazazitkovy_park_sankt_englmar (7)zazitkovy_park_sankt_englmar (8)zazitkovy_park_sankt_englmar (9)zazitkovy_park_sankt_englmar (10)zazitkovy_park_sankt_englmar (11)zazitkovy_park_sankt_englmar (12)zazitkovy_park_sankt_englmar (13)zazitkovy_park_sankt_englmar (14)zazitkovy_park_sankt_englmar (15)egidi_buckl1

Městečko St. Englmar leží nedaleko hranic s Českou republikou, v blízkosti obce Viechtach (50 km od Železné Rudy, 40 km od Folmavy, 90 km od Strážného).

St. Englmar je ještě tak trochu zapomenutým turistickým rájem. V překrásné přírodě Bavorského lesa zde najdete v nadmořské výšce více než 800 m jedinečnou stavbu – Lesní cestu v korunách stromů (Wald Wipfel Weg). Fotky, video a potřebné informace najdete zde.

Zhruba kilometr od stezky je pak zážitkový park Egidi-BUCKEL s nejdelší bobovou dráhou v Bavorském lese. Tady se neplatí vstupné, většina atrakcí pro děti je zdarma, zaplatíte jen za bobové dráhy a jízdy na duších. Park se otevírá v sezóně, letos otevřeno je od 1. dubna.

Nastupte a nechte se unášet!

Užijte si obě nejdelší letní bobové dráhy v Bavorském lese – „Bayerwald Coaster“ a „Bayerwald-Bob“, každou o délce 1.000 m. Kolejová dráha Coaster navíc umožňuje jízdu za každého počasí – kolejnicový systém, nový brzdící systém, bezpečnostní pásy a zastřešení proti dešti garantují nerušenou zábavu, i když prší!

Další atrakce pro děti...

Je zde spousta dalších atrakcí pro malé i velké návštěvníky, trampolíny, lodě Bumper, dvacetimetrová vyhlídková věž, dětská lanovka, zvířátka na pohlazení, dětská hřiště a mnoho jiných.

Svačinu si brát nemusíte, dobře se tu najíte...

Restaurace s velkou terasou uprostřed areálu nabízí bavorské speciality, kávu, zákusky a nejrůznější nápoje. Opravdu dobře se tu najíte, a to za přijatelné ceny.

Parkování....

U stezky a zážitkového parku pohodlně zaparkujete. Parkovné se neplatí.

Kontakty a informace:

www.WaldWipfelWeg.de

www.sommerrodeln.de

Více informací získáte i v Informačním centru Bavorský les - Šumava v Martinské ulici 303 /9, kde je otevřeno každý všední den od 9:00 do 17:00 hodin.

Více tipů do Bavorska najdete na stránkách bavorsko-cechy.eu

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24