Pátek byl v regionu plný nehod. Přinášíme FOTKY!

29.04.2017 15:46

Závěr týdne byl v regionu ve znamení dopravních nehod. Dopravu komplikovaly hlavně mokré a kluzké silnice. Přinášíme fotky.

Dopoledne zablokovala nehoda silnici na Domažlicku. V zatáčce mezi obcemi Koloveč a Kanice se střetla dvě nákladní vozidla.

Odpoledne osobní auto srazilo malé dítě v Domažlicích. Chlapce převezla záchranka do nemocnice.

Na Klatovsku sjelo vozidlo do příkopu před obcí Nýrsko. Auto vyprošťovali hasiči. S vyprošťováním auta museli pomáhat i hasiči z Horažďovice. Nedaleko Sveradic skončilo autě po havárii na střeše. „Všechny tři osoby se z něj dokázaly dostat zadními a bočními dveřmi sami ještě před příjezdem jednotky, vyvázli bez zranění,“ uvedla mluvčí hasičů Pavla Jakoubková.

Nehoda se stala v pátek na Rokycanské v Plzni u křižovatky s Jiřinovou ulicí. Při nehodě byl zraněn řidič osobního vozu.

Odpoledne se střetl ve Skvrňanech autobus a osobní auto. Záchranka odvezla do nemocnice řidičku osobního auta.

Další nehoda se stala v Nýřanech. „Minutu po poledni vyjeli hasiči z Nýřan a dobrovolní hasiči z Města Touškova k dopravní nehodě osobního auta, které narazilo do dvou betonových květináčů a do vrat do zahrady. Fragmenty květináčů poškodily nedaleko zaparkované osobní auto a fasádu rodinného domu. Řidič naštěstí nebyl nijak poraněn. Hasiči na unikající olej použili sorpční rohože a sorbent, odstranili kontaminovanou zeminu a střepy,“ upřesnila Pavla Jakoubková.

Ráno se stala tragická nehoda na Tachovskuvíce zde.

V podvečer zastavila provoz mezi Tachovem a Novou Hospodou dopravní nehoda osobního a nákladního auta. I tady zasahovala záchranka.

foto: HZSPK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24