Pátek ve znamení nehod! Do terénu musela i záchranka

26.05.2017 9:17     26.05.2017 11:54

Celá série nehod se od pátečního rána odehrála na silnicích v regionu. Několik nehod se stalo v Plzni, v Klatovech téměř zkolabovala doprava kvůli nehodám na kruháčích.

DSC07223

Policie i hasiči a záchranka museli od pátečního rána vyjíždět k celé řadě nehod. V Klatovech se odehrály během dvaceti minut hned dvě nehody na kruhových objezdech. V Plzni zkomplikovaly nehody provoz na hlavních tazích.

Hned ráno došlo v Plzni k nehodě na Folmavské, kde se střetla dvě osobní a jedno nákladní auto. Na místo musela jak policie, tak hasiči. Původně navíc bylo z místo hlášeno i zranění, záchranka ale nakonec k nehodě vyjet nemusela. V průběhu dopoledne se v Plzni bouralo i na příjezdu do Litic a stejně tak na Jateční, kde se srazila dvě auta.

Hodně komplikovaná situace nastala v Klatovech. Tam došlo ráno k nehodě v Plzeňské ulici na příjezdu od Plzně na kruhovém obejzdu u nemocnice. "Na kruhovém objezdu jel traktor s valníkem, který se převrátil. Na vozovku se vysypala močovina, kterou převážel. Uzavřená musela být polovina objezdu a policie řídila dopravu kyvadlově," popsala mluvčí policie Dana Ladmanová.

Během dvaceti minut došlo k další nehodě na kruhovém objezdu v Plánické ulici. "Došlo ke střetu cyklisty a osobního auta, které přijíždělo z vedlejší silnice," doplnila k další nehodě policejní mluvčí.

Právě do Plánické musela vyjet i záchranka. "Muže ročník 1951 jsme převáželi na chirurgii nemocnice v Klatovech, zranění ho ale neohrožovala na životě," dodal mluvčí záchranky Martin Brejcha.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24