QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Pátrácí akce na Domažlicku pokračuje! Muž se ztratil před dvěma týdny - FOTKY

30.03.2017 10:03

Policie dál pátrá po 61letém muž z Domažlicka, který se podle všeho ztratil před zhruba dvěma týdny. Policie už prohledala nejrůznější místa a v opatření dál pokračuje.

2
23154

Policie na Domažlicku je v plné pohotovosti a už několik dnů pátrá po 61letém Janu Tomáškovi z Bělé nad Radbuzou. Policie už prohledala nejrůznější místa, kde by se muž mohl nacházet. Zatím ale bez výsledku.

"Muž byl naposledy viděn zhruba před dvěma týdny. Policisté provedli společně s policejními psovody se služebními psy prověrky v obci Bělá nad Radbuzou a jejího okolí, nasazen byl i vrtulník s termovizí letecké služby Policie České republiky. Pohřešovaný muž však nalezen nebyl. Opatření k jeho nalezení proto budou stále probíhat," říká mluvčí policie Dagmar Brožová.

Policie tak opakovaně žádá o půomoc svědky, kteří by mohli s pátráním pomoct. "Pohřešovaný muž je drobné a hubené až vychrtlé postavy, výšky 155 až 160 centimetrů. Má dlouhé, světle hnědé vlasy, prošedivělé a neudržované. Má také neudržovaný chrup. V době, kdy byl spatřen naposledy, na sobě měl vatovaný pracovní kabát zelené barvy, zelené pracovní kalhoty a na hlavě klobouček šedozelené barvy. Jedná se o muže bez domova a holdujícího alkoholu," dodává policejní mluvčí.

Veškeré informace mohou svědci volat rovnou na linku 158.

FOTO: PČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24