QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Pátrací manévry v Klatovech! Školačka utekla, nechala dopis na rozloučenou

28.02.2017 8:33

Obrovské pátrací manévry se v pondělí večer rozjely v Klatovech. Na policii se obrátila matka 14leté dívky s tím, že dcera utekla z domova a nechala dopis na rozloučenou.

Protest proti imigrantům_QAP_foto (7)

Desítky policistů v pohotovosti, policejní vrtulník v akci a dokonce i kriminálka. Tak to vypadalo v pondělí večer v Klatovech. Policie rozjela obří pátrací akci kvůli 14leté školačce.

Zmizení dívky ohlásila kolem půl osmé večer policii její matka. "Policisté přijali na tísňové lince 158 oznámení ženy z Klatov, že její čtrnáctiletá dcera utekla z domova a zanechala vzkaz na rozloučenou. Policisté územního odboru Klatovy vyhlásili celostátní pátrání a prováděli opatření k jejímu nalezení," potvrdila mluvčí policie Dagmar Brožová.

Do terénu vyrazily desítky policistů. "Do pátrací akce byli zapojeni policisté Obvodního oddělení Klatovy, Dopravního inspektorátu Klatovy, služby kriminální policie a vyšetřování, psovod se služebním psem, strážníci městské policie. Vyžádán byl i vrtulník s termovizí," popisuje policejní mluvčí.

Pátrání mělo nakonec šťastný konec. Dívka se vrátila sama zhruba půl hodiny před půlnocí.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24