QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Pátrání na jižním Plzeňsku! Po seniorovi policie pátrá druhým dnem

24.05.2017 20:11     25.05.2017 10:37

Policie rozjela na jižním Plzeňsku rozsáhlou pátrací akci. Hledá klienta domova pro seniory v Letinech. Muže naposledy viděli v úterý večer. Pátrání pokračuje, policie žádá o pomoc veřejnost!

cviceni

Velké pátrací manévry spustila policie ve středu odpoledne na jižním Plzeňsku. Pátrá po 76letém Ladislavu Dostálovi, kterého naposledy viděli v úterý večer.

"Policisté dnešního odpoledne zahájili pátrací akci po pohřešovaném seniorovi, který opustil Domov pro seniory v Letinech na jižním Plzeňsku a do současné doby o něm nejsou žádné zprávy," potvrdila mluvčí policie Pavla Burešová.

Pohřešovaného seniora naposledy svědci viděli v úterý večer při večeři. "Na sobě by měl mít červenou flanelovou košili a kalhoty tmavé barvy. Je vysoký přibližně 160 centimetrů, má prošedivělé vlasy a nosí knír. Policisté provedli prověrky v místech, kde by se mohl pohřešovaný nacházet, ty však skončily s negativním výsledkem, do akce byl nasazen i vrtulník a po pohřešovaném seniorovi policisté i nadále pátrají," doplnila olicejní mluvčí.

Pátrací akci policie znovu rozjela i ve čtvrtek. "Vzhledem k uvedeným skutečnostem, a také s ohledem na to, že dosavadní pátrání bylo prozatím neúspěšné, žádáme tímto všechny občany, kteří by mohli poskytnout jakoukoliv informaci o výskytu, pohybu nebo pobytu jmenovaného, ať se obrátí na kteroukoliv služebnu Policie České republiky nebo volají na linku 158," řekla k případu mluvčí policie Markéta Fialová ve čtvrtek dopoledne.

 

FOTO: PČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24