QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Pátrání po mladém muži skončilo tragédií! Případ šetří kriminálka

04.10.2017 8:34

Rozsáhlá pátrací akce po mladém muži na Klatovsku, do které se zapojil i vrtulník, skončila tragicky. Tělo muže se našlo v nádrži v jedné z chatových oblastí.

cviceni

V úterý v podvečer se na Klatovsku rozjela velká pátrací akce. Policie hledala 34letého muže, který trpěl epilepsií. Z domova odešel v pondělí v podvečer. Policie po několika hodinách bohužel objevila jeho tělo bez známek života.

"Policisté přijali v úterý ve čtvrt na pět odpoledne oznámení o pohřešovaném muži. V pondělí v šest hodin odpoledne odešel z místa svého bydliště 34letý muž, který u sebe neměl mobilní telefon, a od té doby nepodal o sobě žádnou zprávu," potvrdila mluvčí policie Hana Kroftová.

Vzhledem k tomu, že muž byl epileptik, rozjela se ihned velká pátrácí akce. Policie povolala i vrtulník a v terénu byli také psovodi. Ve večerních hodinách byla akce ukončená, bohužel s tragickým závěrem. "Při pátrací akci, na které se mimo policie podíleli i hasiči, byl pohřešovaný muž nalezen v nádrži v chatové osadě Odolenov u Sušice bohužel již bez známek života. Případ je nadále v šetření klatovských kriminalistů," dodává policejní mluvčí.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24