Pátrání u Kasejovic skončilo, po několika dnech bylo nalezeno tělo utonulého

28.07.2016 11:16     28.07.2016 11:38

Jak jsme vás informovali, už od nedělního večera policisté a hasiči pátrali po utonulém muži v rybníku u Kasejovic. Ve čtvrtek dopoledne byl muž nalezen.

kasejovice foto Libor Makrlík (9)
kasejovice foto Libor Makrlík (10)kasejovice foto Libor Makrlík (9)kasejovice foto Libor Makrlík (12)kasejovice foto Libor Makrlík (13)kasejovice foto Libor Makrlík (14)kasejovice foto Libor Makrlík (15)

Pátrání po utonulém muži v rybníku u Kasejovic na jižním Plzeňsku se rozjelo v neděli 24. července večer. Policie dostala oznámení, že muž si šel zaplavat a už se nevynořil. Na místo ihned vyjel i policejní potápěč. Pátrání bylo ukončeno dlouho v noci a pokračovalo znovu od pondělí. (více zde). 

Ve čtvrtek dopoledne byl muž nalezen. "V rybníku u Kasejovic bylo nalezeno tělo," potvrdila mluvčí policie Martina Korandová. S největší pravděpodobností se jedná o 33letého hledaného cizince. "V případu byla nařízena soudní pitva,"sdělila mluvčí policie s tím, že na pátrání se policie podílela spolu s hasiči a tělo bylo nalezeno ve čtvrtek kolem půl jedenácté již vyplavané na hladině.

Policie se zabývá také případem utonulého v retenční nádrži u tunelu Valík u dálnice D5. Tady se tělo utonulého našlo ve středu 27. července. Více čtěte zde.

foto zdroj HZSPK - Roman Makrlík

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24