QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Pilsen Wolves lákali do svých řad nováčky na Festivalu sportu - FOTKY

22.06.2018 11:59

Klub HC Pilsen Wolves se představil v rámci Festivalu sportu v areálu za Plazou. Velkým tahákem pro malé nášvětvníky byl rozhodně maskot vlk Chlup...

16 stánek Pilsen Wolves
16 stánek Pilsen Wolves1 stánek Pilsen Wolves2 stánek Pilsen Wolves4 stánek Pilsen Wolves3 stánek Pilsen Wolves6 stánek Pilsen Wolves5 stánek Pilsen Wolves7 stánek Pilsen Wolves8 stánek Pilsen Wolves9 stánek Pilsen Wolves10 stánek Pilsen Wolves11 stánek Pilsen Wolves12 stánek Pilsen Wolves13 stánek Pilsen Wolves14 stánek Pilsen Wolves15 stánek Pilsen Wolves17 stánek Pilsen Wolves18 stánek Pilsen Wolves

Hokejisté HC Pilsen Wolves si sice momentálně užívají herní pauzu, nicméně ani tak nezahálí. Tentokrát se představili v rámci Festivalu sportu, který ovládl areál za Plazou.

Děti, které ke stanovišti klubu dorazily, si mohly vyzkoušet dresy, mohly střílet na bránu a dozvěděly se podrobnosti ze zákulisí klubu. Velkým tahákem se stal klubový maskot vlk Chlup, který děti bavil ve velkém. 

Malí hokejisté HC Pilsen Wolves mají za sebou velmi vydařenou sezónu, která skončila umístěním kádrů všech kategorií na předních místech. V současné době už se sveřenci "vlčích" trenérů chystají na prázdniny. Znovu se sejdou na konci srpna, kdy je čeká soustředění na Šumavě. Následovat bude příměstský tábor a příprava na ledě.

Klub HC Pislen Wolves stále láká nové a nové členy, podrobnosti najdou zájemci na webu www.pilsenwolves.cz.

FOTO: Michaela Květová

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24