Ples Plzeňského kraje přinese plavbu zaoceánským parníkem

04.01.2017 7:59

Plesová sezóna je těsně před startem. Jedním z vrcholů je i ples Plzeňského kraje. Vstupenky už jsou v prodeji. Na co se letos mohou návštěvníci těšit?

Ples Nadace_foto Ivan Štefko (19)

Reprezentační ples Plzeňského kraje se odehraje 25. února v Parkhotelu v Plzni na Borech. Tradičně jde o jeden z nejnavštěvovanějších plesů sezóny a také letos se čeká velký zájem. Vstupenky už jsou k mání od začátku tohoto týdne.

Na návštěvníky plesu Plzeňského kraje čeká v letošním roce unikátní atmosféra. Ples se ponese v duchu plavby zaoceánským parníkem v polovině minulého století. Hrát a zpívat budou Jiří Korn, Golden Big Band Prague a The Dixie Hot Licks. Večerem budou provázet Martina Kociánová a Jan Čenský.

Prodej vstupenek už odstartoval. K dostání jsou lístky v cenovém rozmezí 250 až 550 korun a nabízí je portál www.plzenskavstupenka.cz.

Pokud se ale chcete opravdu hodně plesově "rozjet", můžete vyrazit třeba už na ples města Plzně, který proběhne 20. ledna tradičně v Měšťanské besedě. Také na něj jsou vstupenky už v prodeji. Podrobnosti najdete v článku zde.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24