Plzeň slaví s Regensburgem partnerství! Pořádá zájezd na slavnosti

15.08.2018 8:02

Město Plzeň zve na autobusový zájezd do Regensburgu na tradiční slavnosti Regensburger Dult. Bude se tam slavit i výročí 25 let partnerství mezi městy.

DSC04112

Město Plzeň chystá další autobusový zájezd do partnerského města Regensburg. Velmi oblíbené jsou každoroční výjezdy na vánoční trhy, tentokrát se do Bavorska vydá zájezd na další tradiční akci.

"Magistrát města Plzně pořádá v neděli 2. září autobusový zájezd do partnerského bavorského města Regensburg na každoroční lidovou slavnost Regensburger Dult. Tradiční akce se letos koná od  24. srpna do 9. září, a právě neděle 2. září je Plzeňským dnem, kdy si tato města připomenou 25. výročí partnerství. Mimo jiné na slavnosti vystoupí i plzeňský taneční soubor MLS," láká Marie Fialová z magistrátu města.

Návštěvníci se mohoupřímo v ulicích městské části Stadtamhof těšit na stánky, hudební a taneční vystoupení celé řady souborů a chybět samozřejmě nebude ani tradiční bavorské občerstvení.

Jízdenky jsou v prodeji v infocentru na náměstí Republiky. Lidé si je mohou rezervovat i prostřednictvím Plzeňské vstupenky. pro dospělé je cena 150 korun. pro děti do 15 let 50 korun.

FOTO: ilustrační - Plzeňská vstupenka

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24