Plzeňská zoo se bude loučit s prázdninami

25.08.2016 19:58

Zoologická zahrada v Plzni chystá na poslední prázdninový víkend tradiční akci pro děti. Nebudou chybět soutěže a spousta zábavy. Přinášíme podrobnosti!

školka_Maneska_Přijela pouť (8)

Zoologická zahrada v Plzni zažije nejspíš nejrušnější sobotu léta. Amfiteátr ožije oblíbeným Kryštof Kempem, na který dorazí tisíce lidí, v samotné zoo se pak budou děti loučit s prázdninami.

Loučení s letními prádzninami proběhne v zoo v sobotu 27. srpna od 10 do 17 hodin před Tropickým pavilonem. "Pro návštěvníky, zejména dětské, je připravena řada soutěží včetně oblíbené naučné stezky. Jejích deset zastavení už hravou a zábavnou formou nastartuje děti do nového školního roku. Pro úspěšné soutěžící jsou připraveny sladké odměny v podobě oblíbených zmrzlin od jejich největšího českého výrobce. Bonusem programu bude možnost změření zraku dětí i dospělých," láká František Hykeš z plzeňské zoo.

Návštěvníci se ovšem musí právě sobotu kvůli Kryštof Kempu připravit na několik omezení. V sobotu například nebude jezdit Zoovláček a dojde i na dopravní omezení. Navíc o něco ubyde i parkovacích míst. Podrobnosti k omzením najdete v článku zde.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24