QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Plzeňské divadlo láká studenty. DJKT uzavřelo novou smlouvu s univerzitou

04.06.2016 20:11

Studenti ZČU budou mít nově vstupenky na vybraná představení Divadla J. K. Tyla se slevou. Výhod se dočkají i zaměstnanci univerzity. Přinášíme podrobnosti.

Otevření Nového divadla_QAP_foto (12)

Trend, který je běžný v zahraničních velkých univerzitních městech. se rozhodlo následovat i Divadlo J. K. Tyla v Plzni. Studentům i zaměstnancům ZČU nabízí vstupné za zvýhodněné ceny. Sleva se týká určitých představení.

Vedení divadla uzavřelo novou smlouvu se Západočeskou univerzitou a na jejím základě tak chce studentům, ale i zaměstnancům univerzity nabídnout výhody. "Vstupenky za mimořádně lákavé ceny nabízí studentům a zaměstnancům univerzity Divadlo J. K. Tyla. Sleva se týká konkrétních termínů představení, jejichž seznam naleznou v následujícím odkazu: https://www.djkt.eu/pro-studenty. Tyto reprízy mohou studenti zhlédnout za symbolických 50, 70, nebo 100 Kč.  Nově budou tyto reprízy výhodné i pro zaměstnance – zaplatí 50% z původní ceny vstupenky," informovalo Divadlo J. K. Tyla.

Do konce letošní sezóny se to týká diskutovaného Vojcka nebo drsné irské hry Howie a Rookie Lee, která je sólem pro dva mimořádné talenty souboru činohry Jana Holíka a Ondřeje Rychlého. Na seznamu zvýhodněných představení je tragikomedie Vila Verdi. Z oper je to pak Čarostřelec nebo Verdiho Macbeth.

Sleva se týká i unikátního oratoria "Jana z Arku na hranici", která je určená jen pro abonenty...

Aktuálně velkým plus je možnost navštívit velmi lákavé představení "Jana z Arku na hranici". To je určené jen pro abonenty a má omezený počet repríz. Vybírat mohou také tituly oddechové: například komediální baletní show Kill de Bill, legendární muzikál Zvonokosy či swingovou klasiku Děj se co děj.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24