QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Plzeňské dvorky opět odhalí svá tajemství! Vstupenky půjdou do prodeje

27.04.2017 7:59

Akce Plzeňské dvorky se po loňské úspěšné premiéře opět vrací do kalendáře jarních akcí v Plzni. Také letos nabídne komentované prohlídky, vstupenky jdou do prodeje.

dvorek

Akci v minulém roce premiérově spustila nadace 700 let města Plzně a trefila se skutečně "do černého". Zákoutí plzeňských historických nebo unikátních domů nalákala celou řadu návštěvníků. Už v průběhu prvního ročníku tak bylo jasné, že pro velký úspěch se akce stane další stálicí hlavní kulturní sezóny v západočeské metropoli.

Letošní Plzeňské dvorky proběhnou 20. května, kdy se i jindy nepřístupné prostory otevřou veřejnosti od 10 do 18 hodin. Program je opět o něco rozšířený a organizátoři nyní potvrdili, že ani v letošním ročníku nebudou chybět komentované prohlídky. Také ty se vloni setkaly s velkým ohlasem.

"Podrobný program bude zveřejněn na začátku května. Ale již nyní zveme všechny zájemce na komentované prohlídky, které se v loňském roce těšily velkému zájmu. Pro letošní ročník jsme jejich počet navýšili a věříme, že se tak dostane na všechny zájemce," říká ředitelka nadace Alena Kozáková.

Vstupenky vyjdou na 80 korun a od úterý 2. května budou v prodeji v Muzeu strašidel každý den od 10 do 18 hodin. Pokud se chcete navnadit na druhý ročník plzeňských dvorků, podívejte se zde.

FOTO: www.plzenskedvorky.cz

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24