Plzeňský zimák zůstane Home Monitoring Aréna

25.05.2016 14:18

Vedení klubu HC Škoda Plzeň podepsalo prodloužení smlouvy se společností Biotronik a zimní stadion tak dál ponese avůlj aktuální název. Čtěte podrobnosti.

FOTO_QAP_foto (2)

Společnost Biotronik začala s klubem HC Škoda Plzeň spolupracovat před čtyřmi lety. Tedy před slavnou mistrovskou sezónou. Partnerství ovšem nepřerušila ani v dobách, kdy hokjisté nebyli až tak úspěšní, a znovu ho prodlužuje ve chvíli, kdy vybojovali bronzové medaile.

Jisté tak je, že i v příští sezóně budou fandové indiánů chodit na domácí zápasy do Home Monitoring Arény. Biotronik využil opce na další hokejovou sezónu. Home Monitoring je jeden z klíčových produktů společnosti Biotronik a pomáhá zachraňovat pacienty se srdečním selháním po celém světě. Smlouvu o prodloužení spolupráce i na další extraligovou sezónu podepsal dnes ředitel společnosti Biotronik Praha s.r.o. Petr Větrovský a generální manažer hokejového klubu HC Škoda Plzeň Martin Straka.

 "Vážíme si partnerství s firmou Biotronik a děkujeme za dlouhodobou podporu, která se v uplynulé sezóně promítla do výborných výsledků našeho mladého týmu. Věřím, že do Home Monitoring Arény přijde i v další sezóně velký počet našich fanoušků,“ uvedl Martin Straka, generální manažer hokejového klubu HC Škoda Plzeň.

"Biotronik jako sponzor vstoupil do hokejového klubu v roce 2012, tedy před sezónou, kdy se Plzeň stala po několika neúspěšných pokusech mistrem extraligy. Nicméně od začátku jsme vnímali naši podporu jako dlouhodobou záležitost a postupem času ji navyšovali. Proto jsme rovněž vypomohli v loňském roce klubu ve chvíli, kdy tehdejší sponzor Arény svou spolupráci s klubem ukončil. Využitím opce chceme pomoci klubu zopakovat úspěšnou loňskou sezónu a třeba se i dočkat opět mistrovského titulu,“ říká Petr Větrovský, ředitel společnosti BIOTRONIK Praha s.r.o.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24