QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Po muži z Klatovska pátral psovod i vrtulník

07.02.2016 18:33     07.02.2016 22:22

Policejní psovod i vrtulník byli nasazeni do rozsáhlé pátrací akce po muži z Klatovska, který byl pohřešovaný od sobotních dopoledních hodin.

ilustrační foto_QAP foto (34)

Od soboty 6. února pátrali policisté po pohřešovaném Miroslavu Touškovi z Klatovska. Do pátrací akce byl zapojen i psovod a vrtulník.

"Od sobotního dopoledne pátráme po Miroslavu Touškovi narozeném 1. 4. 1974, kterého pohřešuje rodina. Během víkendu provádíme rozsáhlé pátrání, prověřujeme nemocniční zařízení, místa možných kontaktů, ať se jedná o osoby příbuzné nebo blízké a známé a přátele, tedy všechna dostupná místa," informovala policejní mluvčí Jana Tomková v průběhu pátrací akce.

Policisté kontrolovali veřejná místa, jako jsou nádraží, ať už autobusová nebo vlaková, restaurace, různá pohostinství a propátrávají i širší okolí místa bydliště pohřešovaného. Soustředili se na veškerá místa jeho možného pohybu.

"Využili jsme i policejní psovody a v neděli v odpoledních hodinách jsme využili i techniku, kdy byl do akce nasazen i vrtulník," doplnila policejní mluvčí Tomková.

Pátrání bylo odvoláno a pátrací akce byla ukončena v nedělních večeních hodinách. "Pohřešovaný se vrátil domů sám, bez zranění, bez podezření na trestnou činnost," informovala policejní mluvčí.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24