Po nehodě u Horní Lukavice skončilo v nemocnici dvouleté dítě

07.04.2017 10:48     07.04.2017 11:34

Nehoda u Horní Lukavice na jižním Plzeňsku zaměstnala v pátek dopoledne všechny složky IZS. V péči zachránářů skončilo teprve dvouleté dítě.

Audi A4 nehoda1

Nehoda se odehrála na silnici mezi Horní Lukavicí a Přešticemi. U křižovatky na Dnešice se střetla dvě osobní auta. Na místo museli vyjet jak policisté a hasiči, tak i záchranka.

"Z místa jsme na dětskou kliniku fakultní nemocnice v Plzni na Lochotíně přepravili zhruba dvouletého chlapce," potvrdil mluvčí záchranky Martin Brejcha.

Přesné příčiny nehody stále šetří policie. "Ke střetu dvou osobních aut došlo u křižovatky na Dnešice. Řidička, jedoucí ve vozidle Ford Focus směrem od Přeštic na Plzeň odbočovala na obec Dnešice. V tu chvíli do jejího vozidla z dosud nezjištěných příčin narazil zezadu vůz tovární značky Volkswagen. V důsledku střetu skončila obě auta v silničním příkopu," popsal průběh nehody mluvčí policie Jan Koželuh s tím, že dechové zkoušky byly negativní.

Právě malý chlapec z vozu Ford Focus skončil v péči zdravotníků. Podle všeho byl ale do nemocnice převezen jen z preventivních důvodů. Volkswagen, který do auta narazil, řídil 43letý Bulhar.

FOTO: ilustrační

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24