QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Po střetu auta s chodcem došlo k potyčce! Policie shání svědky

15.01.2018 8:53

Incidentem skončila nehoda, při které došlo ke střetu auta s chodcem. Policie stále vyšetřuje jak samotnou nehodu, tak potyčku a shání svědky.

Protest proti imigrantům_QAP_foto (2)

K nehodě došlo 22. prosince loňského roku kolem 12:40 v Tachově přímo na náměstí Republiky na parkovišti. Policie celou záležitost stále neuzavřela a vyšetřuje jak nehodu, tak incident.

"Z dosud zjištěných informací vyplývá, že na placené parkoviště vjížděl s vozidlem Kia Sportage 64letý řidič. Při tom mělo dojít ke střetu s 26letým chodcem, konkrétně s jeho levou horní končetinou, který měl přebíhat těsně před přední částí vozidla ve směru od placeného parkoviště ke kašně," popisuje mluvčí policie Dagmar Jiroušková.

Následně ovšem došlo navíc k incidentu. "Chodec, dle jehož tvrzení měl jeho a dvě další chodkyně řidič auta ohrozit, měl hodit na zadní část vozidla blíže nespecifikovaný předmět, a tak řidič s autem zastavil. Krátce na to došlo k potyčce mezi osádkou vozu, ktrou tvořily celkem tři osoby, a chodcem," pokračuje mluvčí policie.

Policie jak u řidiče, tak u chodce vyloučila požití alkoholu. Celý incident i nehodu ovšem dál šetří a s žádostí o pomoc se nyní obrací na případné svědky. Ti mohou policii kontaktovat telefonicky na číslech 974 337 266, 974 337 251 nebo 974 322 015. Informace mohou sdělit i na linku tísňového volání 158.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24