QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Podařený vstup do sezony! Viktorka předvedla parádní obrat na hřišti Dukly

20.07.2018 20:39     20.07.2018 21:23

V dramatickém duelu na pražské Julisce Západočeši ještě po první půli prohrávali 0:1. Vítězství 3:1 zařídili střídající hráči.

FOTO_Pavel Němeček (16)

O úvodní branku se postaral ex-viktorián Holenda, který nacentroval na volného Douděru a ten otevřel skóre. Dukla se tak dostala do vedení - 1:0. Domácí vzápětí dokázali dostat míč do plzeňské branky ještě jednou, gól ale neplatil pro ofsajd. Skóre už se do konce první části nezměnilo.

Ve druhé půli se rozhodl trenér Vrba střídat. Po hodině hry poslal na hřiště Hořavu a Řezníčka. Po přihrávce Řezníčka skóroval Hořava, Viktorka v 62. minutě  vyrovnala – 1:1 a dostala se zpět do hry. O dvě minuty později se do velké šance dostal opět Řezníček, jeho střelu srazil do vlastní branky  domácí obránce Podaný – 1:2. Vítězství  Západočechů zpečetil Krmenčík, který proměnil v 88. minutě  pokutový kop – 1:3. Viktoriáni si tak připisují  první tři body do ligové tabulky.

Dukla: Rada – Miloševič, Ostojič, Chlumecký, Podaný – Holík, Tetour, Hanousek (C) (83. Duranovič), Douděra (67. Bezdička) – Holenda, Breda (79. Brandner).

Plzeň: Kozáčik – Řezník, Hubník (C), Pernica, Limberský – Procházka (57. Hořava), Hrošovský – Petržela, Čermák (57. Řezníček), Kopic (89. Kovařík) – Krmenčík.

FOTO: Pavel Němeček

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24