Podezřelý z krádeže se "při akci" podíval přímo do kamery! Poznáte ho?

19.07.2017 18:39

Policie v Plzni vyšetřuje vykradení kasičky prádelny a sušičky v domě v Havlíčkově ulici. Kamery zachytily podezřelého muže, který se navíc podíval přímo do objektivu...

Plzeňští policisté se tentokrát obrací na veřejnost s žádostí o pomoc při vyšetřování poměrně kuriózního případu krádeže. Zatím neznámý zloděj se vloupal do mincovníku společné pračky a sušičky v domě v Havlíčkově ulici. Ke krádeži došlo 16. června v době od 13:18 do 13:55. 

Zloděj si odnesl mince za zhruba 7 tisíc. "Policisté se ihned po přijetí oznámení začali případem zabývat a v rámci jeho objasňování získali mimo jiné fotografie, které zachycují podezřelého muže. Mělo by se jednat o muže ve věku do 30 let, střední postavy, světlé pleti, světlých krátce střižených vlasů. Na sobě měl oděné červené tričko se světlým kulatým ornamentem na prsou, šedé kraťasy a obutý do černých kotníkových bot s bílou podešví. Na zádech nesl batoh tmavě modré barvy a na očích měl nasazeny tmavé sluneční brýle," říká mluvčí policie Veronika Hokrová.

Policie nyní shání svědky, kteří by podezřelého poznali. "Policisté žádají o spolupráci všechny občany, kteří jsou schopni identifikovat muže, který je zachycen na přiložených fotografiích, aby neprodleně podali zprávu na nejbližší oddělení Policie České republiky nebo zavolali na tísňovou linku 158," dodává policejní mluvčí.

FOTO: Policie ČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24