QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Podvodnice obrala seniora o několik tisíc! Poznáte ji?

14.11.2018 14:11

Policie aktuálně pátrá po podvodnici, která využila celkem otřepané historky a obrala důchodce o několik tisíc. Podařilo se vytvořit její portrét. Policie shání svědky!

Policisté na Rokycansku už zhruba od poloviny října pátrají po ženě, která obrala důchodce o poměrně velkou částku. Teď se jim podařilo spolu s okradených seniorem sestavit přibližnou podobu podvodnice.

"Policisté obvodního oddělení Radnice prověřují podezření ze spáchání přečinu v jednočinném souběhu s přečinem porušování domovní svobody. Dne 17. října letošního roku se neznámá žena pod smyšlenou legendou kontroly vody vnutila do obydlí seniora, kterého následně připravila o několikatisícovou hotovost. Při prověřování případu byl poškozeným sestaven identikit podezřelé ženy," říká mluvčí policie Hana Kroftová.

Má se jednat o ženu bílé pleti ve věku kolem 37 let. Vysoká je zhruba 170 centimetrů, má silnější postavu, černé obarvené vlasy dlouhé k bradě, široké popraskané rty a nejspíš hnědé oči. Na sobě měla bálou bunda, kalhoty, bílé boty a bílou čepici s malým kšiltem.

Policie nyní shání všechny, kteří by ženu na identikitu poznali. "V případě, že můžete k případu či k identikitu poskytnout jakékoliv informace, které by napomohly s objasněním případu, obraťte se na nejbližší policejní služebnu nebo na bezplatnou linku tísňového volání Policie ČR 158," uzavírá policejní mluvčí.

 

 

 

 

Zdroj foto: Policie ČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24