QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Pojď hrát hokej! Týden hokeje zavítá do Plzně

15.09.2018 10:08

Děti si mohou na zimním stadionu zdarma vyzkoušet, jaké je to být hokejistou. Připraveny jsou i hokejové dárky.

IMG_7073

První zkušenosti s bruslemi a hokejkou získalo během čtyř let díky Týdnu hokeje téměř 16 tisíc dětí v celé republice. V úterý 18. září zavítá akce do Plzně. Program v tréninkové hale Home Monitoring Arény začne v 16.30.

"Všechny děti bez rozdílu dovednosti bruslení mají jedinečnou možnost vyzkoušet si zdarma, jaké to je být hokejistou.  Akci pořádá HC Škoda Plzeň ve spolupráci s Českým hokejem Kromě zážitku v podobě prvních krůčků na ledě si každé dítě navíc s sebou domů odnese zajímavý hokejový dárek,“ informuje klub HC Škoda Plzeň.

Stačí jen, když si děti přinesou brusle, helmu a rukavice. Postačí i lyžařská helma a rukavice. Kdo má doma chrániče loktů a kolen na in-line bruslení, může je vzít s sebou. Ti, kteří nemají helmu a brusle, se  mohou prostřednictvím e-mailu marik@hcplzen.cz dotázat na možnost zapůjčení vybavení přímo na místě.

Týden hokeje je série sportovních akcí pro děti ve věku od čtyř do osmi let a jejich rodiče. Pro děti je připraven zábavný program na ledě i mimo něj, rodiče získají podrobné informace o tom, co obnáší mít doma malého hokejistu, a jaký je přínos ledního hokeje pro fyzický a osobnostní rozvoj dětí.

Pro účastníky Týdne hokeje je připravena ještě další výhoda. Každé dítě, které se na akci přihlásí do projektu Pojď hrát hokej a klub ho následně zaregistruje do Českého svazu ledního hokeje, získá poukaz v hodnotě 1500 korun na nákup hokejové výstroje od CCM.

Více informací najdete zde.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24