Pokus o vraždu v Rokycanech! Pachatele dopadli v Plzni na Lochotíně

19.10.2018 8:02     19.10.2018 8:19

Pokus o vraždu v Rokycanech šetří krajská kriminálka. Cizinec střelil ženu do hlavy nelegálně drženou zbraní a uprchl. Okamžitě se spustila obří pátrací akce...

DSC05269

K pokusu o vraždu došlo v Rokycanech ve čtvrtek v pozdních večerních hodinách. Oznámení o střelbě přijali policisté na tísňové lince po 22. hodině.

"Údajně mělo dojít k střelnému poranění ženy v oblasti hlavy. Na místo okamžitě vyjely složky integrovaného záchranného systému. Ženu ve věku 37 let převezli záchranáři do Fakultní nemocnice Plzeň ve vážném stavu. Pachatel z místa utekl," popisuje mluvčí policie Martina Korandová.

Obří pátrací manévry skončily úspěchem! Pachatele dopadla policie za dvě hodiny v Plzni na Lochotíně...

Okamžitě se rozjely velké policejní manévry nejen v Rokycanech, ale také v celém okolí. Do akce byl povolán také policejní vrtulník. Dopadení pachatele bylo skutečně bleskové. "Desítky policistů prohledávaly různá vytipovaná místa a již necelé dvě hodiny po činu se zásahové jednotce podařilo 43letého cizince zadržet v Plzni na Lochotíně," dodává policejní mluvčí s tím, že muž je podezřelý z pokusu o vraždu.

Za vším podle všeho stojí partnerské spory. "Údajným motivem měly být mezilidské vztahy. Zbraň byla nelegálně držená a policisté ji během pátrání nalezli a zajistili. V současné chvíli policisté provádějí výslechy a prověřují další okolnosti případu," uzavírá Martina Korandová.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24