Policejní hlídky obsadily silnice v Plzni! Kontroly pokračují

13.03.2018 11:57

Policejní hlídky vzaly v tomto týdnu opět útokem silnice v Plzni. Tentokrát se zaměřily hlavně na kontroly používání pásů. Kontrolní akce budou pokračovat.

Policejní kontroly znovu obsadily silnice.

Dopravně bezpečnostní akce se rozeběhla hned v pondělí v ulicích Plzně. Policisté už mají výsledky a zároveň potvrdili, že kontroly jen tak neskončí.

"Na území Městského ředitelství policie Plzeň proběhla republiková dopravně bezpečnostní akce, která byla zaměřená především na používání bezpečnostních pásů a zádržných systémů při přepravě dětí. Policisté se dále zaměřili na i na pátrání po hledaných osobách, věcech a odcizených motorových vozidlech, na problematiku spojenou s ilegální migrací, pašováním drog a ilegální převoz zbraní," potvrdila mluvčí policie Hana Rubášová.

Kontrolami prošlo přes sedm desítek řidičů. V celkem dvaceti případech policisté zjistili nedostatky, tentokrát se ale všechny obešly jen s pokutou. Řidiči by se nicméně měli mít i dál na pozoru. Kontroly ze silnic jen tak nezmizí. "Policisté budou v dopravně bezpečnostních akcích i nadále pokračovat," říká policejní mluvčí.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24