QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Policejní hlídky vzaly útokem příhraničí! Nasázely pokuty prostitutkám

18.06.2018 7:59

Policejní hlídky doslova obsadily příhraničí na Domažlicku. Mimořádnou akci spustila policie kvůli problémům v tržnicích, ale i kvůli parkování kamionů a prostituci...

6

Speciální kontroly trvaly několik hodin. Pokuty v nejvyšší hodnotě nakonec "vyfasovaly" prostituky. Podobné akce se budou v nejbližší době znovu opakovat.

"Opatření bylo připraveno vzhledem k nutnosti prevence nežádoucích kriminálních jevů v příhraniční oblasti jako je parkování kamionů, řidiči pod vlivem alkoholu, majetková trestná činnost na tržnicích, v obchodech a na čerpacích stanicích a také prostituce. Policisté se zaměřili také na nelegální migraci a převoz návykových látek," říká mluvčí policie Dagmar Brožová.

Policisté obsadili zejména hlavní tah na Domažlicku směrem k hranicím s Německem. "Během akce zkontrolovali desítky vozidel, kdy řidičům uložili celkem sedm pokut v úhrnné částce 1 500 korun. Rovněž šesti ženám provozujícím prostituci u hlavního tahu I/26 uložili pokuty v celkové výši 23 500 korun," dodává policejní mluvčí s tím, že v síti kontrol uvízl i jeden řidič pod vlivem drog.

Tato mimořádná akce rozhodně nebyla v nejbližší době poslední. "Obdobné akce se budou v brzké době opakovat," potvrdila Dagmar Brožová.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24