Policie hledá dva pohřešované muže z Dobřan. O pomoc žádá veřejnost

10.11.2018 12:11

Policisté pátrají po dvou pohřešovaných osobách, 44letém a 23letém muži, jejichž trvalý pobyt je v Dobřanech na jižním Plzeňsku. Ozvěte se, pokud je poznáte!

Policie vyhlásila celostátní pátrání po dvou hledaných osobách. Oba mají hlášený trvalý pobyt v Dobřanech, v Přeštické a Sokolovské ulici.

Jaroslav Fábera (ročník narození 1974) je střední postavy kolem 186 cm. Má modré oči a krátce střižené světle hnědé vlasy. "Hledaný se nezdržuje na soudu známé adrese a nelze mu tak doručit předvolání k veřejnému zasedání ve věci přečinu zanedbání povinné výživy," říká mluvčí policie Iveta Kořínková.

Martin Šedivec (ročník narození 1995) je kolem 170 cm vysoký, střední postavy. Má hnědé oči a krátce střižené hnědé vlasy. "Na hledaného je vydaný příkaz k zatčení, neboť se nezdržuje na soudu známé adrese a nelze mu tak doručit předvolání k hlavnímu líčení," uvádí Iveta Kořínková.

Policie žádá občany, aby se na ni v případě informací o pohybu hledaných mužů, obrátili. "Jakékoliv informace k výskytu hledané osoby sdělte na linku 158, popř. na nebližší policejní služebnu. Za pomoc předem děkujeme," sděluje mluvčí policie.

FOTO: Policie ČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24