QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Policie hledá svědky nehod na Plzeňsku! Řidička ujela od sraženého cyklisty

15.06.2017 17:18

Policie hledá svědky hned tří nehod, ke kterým došlo v posledních týdnech na Plzeňsku. Mimo jiné shání i svědky nehody v Nýřanech, kde řidička srazila cyklistu a z místa ujela...

nehoda tylovka (7)

První nehoda, u které by mohli pomoct s vyšetřováním svědci, se stala 14. května na silnici třetí třídy mezi obcemi Lužany a Dlouhá Louka. Tam došlo k havárii osobního vozidla tovární značky Ford Fiesta.

Druhá dopravní nehoda se stala 28. května v 16 hodin v Nýřanech. "Cyklista jel po místní pozemní komunikaci ve směru k ulici Na Sklárně, kde nedal přednost zprava přijíždějícímu vozidlu bílé barvy a tím došlo ke srážce pravé strany jízdního kola s přední částí vozidla. Cyklista důsledkem střetu upadl na pravou část těla. Řidička u cyklisty zastavila, ale následně z místa nehody odjela, aniž by celou věc ohlásila na policii. Rychlá záchranná služba cyklistu převezla do nemocnice, kde byl ošetřen a následně hospitalizován," říká k nehodě mluvčí policie Hana Rubášová.

Policie shání svědky i v případu nehody u obchodního domu Globus v Chotíkově. "Dosud nezjištěný řidič se svým vozidlem nedal přednost v jízdě vozidlu přijíždějícímu zprava. Následně došlo ke střetu pravé přední části nezjištěného vozidla s levou přední částí osobního automobilu tovární značky Škoda Octavia, které bylo vlivem nárazu částečně odraženo mimo pozemní komunikaci. Neznámý pachatel z místa nehody odjel, aniž by sepsal záznam o dopravní nehodě nebo celou věc oznámil policistům. Neznámý řidič odjel směrem na obec Chotíkov," popisuje policejní mluvčí s tím, že žena naštěstí vyvázla bez zranění.

Svědci se mohou přihlásit na kterémkoliv oddělení Policie ČR, volat mohou i na číslo dopravního inspektorátu 974 326 111 nebo na tísňovou linku 158.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24