Policie hledá svědky nehod na Přešticku! Řidiči od nich ujeli

07.07.2018 16:04

Policie řeší nehody, ke kterým došlo v Přešticích a okolí na jižním Plzeňsku. Viníci od nich ujeli a vyšetřování tak stále není uzavřené. Byli jste svědky nehod? Ozvěte se!

FOTO_Pavel Němeček (9)
  • K dopravní nehodě došlo v době od 1. ledna do 28. června 2018, kdy dosud neznámý řidič s dosud neznámým vozidlem poškodil rozpojovací elektrickou skříň včetně svodových trubek a jejich uchycení na sloupu elektrického vedení na křižovatce silnice II/183, ulice Hlávkova s účelovou komunikací vedoucí do chatové oblasti na konci obce Přeštice ve směru na obec Skočice. Nezjištěný řidič poté, co způsobil škodu, z místa dopravní nehody ujel, aniž by ji nahlásil. Vznikla hmotná škoda ve výši cca 10.000 korun, k přerušení elektrického vedení nedošlo.
  • Mezi dny 1. května až 28. června 2018 došlo k dopravní nehodě v ulici Na Borech v obci Přeštice konkrétně u dětského hřiště. Dosud neznámý řidič při dopravní nehodě poškodil dvířka trafostanice vysokého napětí. Řidič s nezjištěným vozidlem z místa dopravní nehody ujel.

Dopravní policisté žádají případné svědky výše popsaných nehod, aby se dostavili na služebnu Dopravního inspektorátu Plzeň – venkov na adrese Plzeň, Slovanská alej 26, nebo kontaktovali policii telefonicky na lince 158.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24