QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Policie hledá svědky nehody v Malesicích. Pomoct by mohl řidič "multikáry"

24.05.2017 19:32

Policie hledá svědky nehody, ke které došlo v pondělí v plzeňských Malesicích. Pomoct by mohl zejména řidič, který v tu dobu projížděl okolo.

Nehoda se odehrála toto pondělí 22. května krátce po poledni. Silnice v Malesicích směrem na Chotíkov pak byla poměrně dlouhou dobu špatně průjezdná.

Na místo vyjely všechny složky IZS. "Policisté Městského ředitelství policie Plzeň šetří čelní střet osobního vozidla tovární značky Škoda Octavia šedé barvy s osobním vozidlem tovární značky Škoda Favorit bílé barvy. Tato nehoda se stala dne 22. května 2017 v době okolo 12:35 hodin na silnici č. III/18051 za obcí Malesice ve směru k obci Chotíkov," říká k nehodě mluvčí policie Veronika Hokrová.

Policie se nyní obrací na veřejnost a shání všechny svědky, zejména by ovšem mohl pomoct řidič, který v době těsně po nehodě projížděl místem. "Dopravní policisté žádají svědky, zejména řidiče vozidla MultiCar, aby se přihlásili osobně na jakékoli služebně policie, nebo telefonicky na telefonní číslo 974 325 256 nebo na tísňovou linku 158 a podali výpověď, která by napomohla objasnění kolize," dodává policejní mluvčí.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24