Policie je v pohotovosti. Dohlédne na kulturní i předvolební akce

30.09.2016 14:33

Desítky policistů zítra v Plzni ohlídají klidný průběh Pilsner Festu,  přehlídky pouličního umění i odpolední shromáždění Národní demokracie na náměstí Republiky.

Technopochod Plzeň 2016 (1)

„Cílem bezpečnostního opatření je zajištění klidu a veřejného pořádku například při konání dnes již tradičního Pilsner festu nebo největšího festivalu pouličního umění v Česku s názvem Pilsen Busking Fest 2016. Policisté budou dohlížet i na hladký průběh předvolebního shromáždění, které se uskuteční na náměstí Republiky. Zvýšený dohled bude rovněž v okolí míst konání těchto akcí a v přilehlých městských částech,“ sděluje policejní mluvčí Hana Štefflová

Policisté se zaměří i na řidiče. "Vzhledem k tomu, že očekáváme větší provoz na pozemních komunikacích, neboť řada návštěvníků festivalů a účastníků shromáždění přijede vlastními osobními vozy, a větší množství parkujících vozidel, bude zvýšen samozřejmě i počet dopravních hlídek dohlížejících na bezpečnost a plynulost provozu na silnicích celého města Plzeň,“ dodává Hana Štefflová.  V ulicích Plzně zítra potkáme jak policisty pořádkové policie, tak policisty z oddělení služební kynologie se psy nebo členy antikonfliktního týmu.

FOTO: ilustrační 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24