QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Policie pátrá po čtrnáctileté dívce! Ztratila se cestou do školy

15.01.2017 15:34

Policie na Plzeňsku pátrá po 14leté školačce, která se ve čtvrtek ztratila cestou do školy. Pátrání je zatím stále bezvýsledné a policie tak žádá o pomoc veřejnost.

Na seznamu pohřešovaných je od čtvrtka Marcela Balážová. Ztratila se v ranních hodinách, kdy vyrazila v Blovicích do školy. Policie shání svědky, kteří by o ní cokoliv věděli.

"Pohřešovaná dívka je svěřenkyní Diagnostického ústavu Nepomuk, přičemž je ubytovaná v zařízení v obci Blovice. Dívka dne 12. ledna 2017 odešla do školy v obci Blovice, avšak na vyučování se nedostavila a od té doby se nevrátila, ani o sobě nepodala žádnou zprávu," říká k případu mluvčí policie Jan Koželuh.

Dívka už byla v minulosti pohřešovaná dvakrát. V době zmizení měla na sobě vysoké černé kozačky, legíny s motivem tygří kůže, černý batoh s nápisem Nike a hnědou koženou bundu. Je vysoká zhruba 170 centimetrů, má štíhlou postavu, středně dlouhé hnědé vlasy a hnědé oči.

Případní svědci se mohou obrátit na policie buď prostřednictvím tísňové linky 158. Informace přijmou i policisté na jakékoliv služebně.

FOTO: PČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24