Policie pátrá po diabetičce, může být v ohrožení života!

26.10.2016 11:58

Policie rozjela pátrání po 69leté ženě, která je závislá na inzulinu. Pohřešování nahlásil její lékař. Policie zatím pátrá bez úspěchu. Žena má amputovanou nohu!

Policie na Plzeňsku aktuálně pátrá po 69leté Miladě Kellnerové z Chotěšova na Plzeňsku. Zhruba od poloviny října je nezvěstná. Podle policie může být v ohrožení života, pokud se včas nedostane k inzulinu.

"Pohřešovaná žena je zdánlivého stáří 69 až 70 let, střední postavy vysoké 150 až 160 centimetrů, má šedé oči, šedé, rovné, krátce střižené vlasy česané na pěšinku uprostřed. Nosí dioptrické brýle a má amputovanou levou dolní končetinu," přidává popis policejní mluvčí Martina Korandová. 

O pohřešování ženy informoval policii její lékař. "Jmenovaná byla naposledy viděna dne 15. října. Podle posledních informací se žena pohybovala na území Plzně a v jejím okolí především v místech, kde se vyskytují lidé bez domova. Jedná se o diabetičku, která může být v případě, že nebude mít k dispozici inzulin, v ohrožení života. Pohřešování nahlásil její ošetřující lékař," dodává policejní mluvčí.

Případní svědci se mohou přihlásit na nejbližší služebnu Policie České republiky nebo na tísňovou linku 158.

FOTO: PČR

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24