Policie pátrá po muži z čerpací stanice ve Starém Plzenci - FOTO

21.07.2018 16:12

Policie aktuálně pátrá po muži, kterého zachytila bezpečnostní kamera. Může mít souvislost s vyšetřovaným případem. Poznáte ho? Ozvěte se!

Policisté stále vyšetřuje případ, kdy zatím neznámý pachatel sebral na čerpací stanici ve Starém Plzenci mobilní telefon. Teď se obrací na veřejnost s žádostí o pomoc.

"Policisté z obvodního oddělení Plzeň 2 pátrají po pachateli, který se dne 8. června v době od 17:00 do 17:20 dopustil přečinu zatajení cizí věci. Ve Starém Plzenci na benzinové čerpací stanici Pap Oil, z horní police regálu u vstupních dveří, se pachatel zmocnil volně odloženého mobilního telefonu značky Huawei Mate 100Lite," říká mluvčí policie Hana Rubášová.

V půrběhu vyšetřování policisté získali záznam z kamery na čerpací stanici. Na fotografii je zachycený podezřelý muž. Policisté nyní shání svědky, kteří by ho poznali. "V případě jakékoliv informace k výše uvedené osobě, prosím, kontaktujte jakoukoliv služebnu Policie České republiky nebo volejte na bezplatnou linku Policie České republiky číslo 158," dodává policejní mluvčí.

FOTO: Policie ČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24