QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Policie pátrá po muži z Plzně! Je na něj vydaný zatykač

29.06.2016 7:01

Plzeňští policisté pátrají po 37letém muži z Plzně Slovan, na kterého je vydaný zatykač. Před spravedlností se ale poměrně dlouhou dobu ukrývá.

Jaroslav Reiser má trvalé bydliště v Plzni na Slovanech, ani tam se ho ale policistům vypátrat nepodařilo. Před zákonem se navíc ukrývá už poměrně dlouhou dobu. Pátrání po něm bylo vyhlášeno už v roce 2014.

"Na hledaného muže byl vydán rozhodnutím Okresního soudu Plzeň – město příkaz k zatčení. Jmenovaný muž je střední postavy vysoké zhruba 175 až 185 centimetrů, má hnědé oči a hnědočerné, rovné vlasy střižené nakrátko a česané dozadu. Nosí hnědočerný plnovous. Je zdánlivého stáří 33 až 36 let. Bližší popis jeho osoby bohužel není znám," říká mluvčí policie Hana Štefflová.  

V souvislosti s pátráním se policie obrací na veřejnost s žádostí o pomoc. "Policisté žádají všechny občany, kteří by mohli podat jakoukoli informaci o pobytu, výskytu nebo pohybu hledané osoby, aby neprodleně podali zprávu na nejbližší služebnu Policie České republiky nebo na tísňovou linku 158," dodává policejní mluvčí.

FOTO: PČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24